Home » Guusje

  

Gulia Gaya du chateau d'Astarte (Guusje)

                                          

 

 

Guusje is 17 november 2011 geboren in Roermond bij Kitty en Henri Haenen, nadat we haar een paar keer hadden bezocht en geknuffeld na haar geboorte, mocht ze eindelijk 7 januari met ons mee naar huis. Het was een erg aanhankelijk puppy zei Kitty tegen ons en dat was al snel duidelijk, ze verloor ons geen moment uit het oog en als ze ging slapen zorgde ze meestal dat ze met de kop op één van onze voeten lag.

Ze groeide op tot een mooie, lieve en sociale briard. Op puppycursus deed ze het erg goed, er waren natuurlijk momenten dat ik dacht die hond van ons leert het nooit, maar dat kent ieder baasje denk ik wel! Uiteindelijk heeft ze haar SHH (sociale huishond) diploma gehaald en kreeg ze een groot compliment van de examinator dat het er allemaal zo prachtig uitzag.

Inmiddels is Guusje alweer 2 jaar en zijn we druk bezig om alle benodigdheden om een nestje met haar te fokken te verzamelen. De uitslag van haar heupen was super; HD-A, norberg waarde 40, ook de CSNB test was in orde. De gedragstest heeft ze afgelopen september gehaald in het briardweekend van de NBC, de evaluatie van de NBC heeft ze ook binnen. En als laastste het ECVO onderzoek in februari gedaan en deze was ook goed.

We genieten enorm van Guusje en ze is nog steeds super aanhankelijk, ze zit graag op schoot, ze heeft niet in de gaten dat ze eigenlijk niet het goede formaat voor een schoothond heeft, maar ja het is gewoon een grote knuffelbeer. Ze houdt heel erg van wandelen en wij toevallig ook, verder is zwemmen nog een grote hobby van haar en lopen naast de fiets doet ze graag. We gunnen meer mensen zo'n leuke hond dus we hebben in de planning om dit najaar (2014) een nestje met haar te fokken, en dan hopen we dat ze veel op haar zullen lijken.

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb