Home » Nieuws » Guusje mee op wintersport

Guusje mee op wintersport

Gepubliceerd op 6 maart 2014 om 17:19

x

 

Onverwachts ging Guusje mee op wintersport. maar wat hebben we genoten van haar. Ze is met 'baasje' in de auto naar Oostenrijk gekomen. Ze zat op de achterbank alsof ze een prinses was die door haar privé chauffeur werd gebracht Lachen Ze heeft zich keurig gedragen de hele week en stond elke dag onder aan de piste te wachten totdat er nog een bekende naar beneden kwam skieën die ze dan helemaal kon bespringen. Vooral de kleine kinderen van mijn broer waren leuke speelkameraatjes voor haar. En wat kreeg ze een aandacht van alle mensen, veel leuke reacties over dat we de hond mee hadden op wintersport.

De laastste dag is ze zelfs meegeweest naar de aprés ski en heeft ze in de polonaise gelopen. Hierna helemaal uitgeput van alle indrukken de rest van de avond onder de tafel gelegen in het restaurant terwijl wij genoten van het eten. Volgende keer zal ze zeker weer mee gaan. 

 

                         

 Guusje wachtend op Maud                                  bij de aprés ski                                             lekker op de berg

                                               

 

                                        

Geplaatst door jennie-devos@hotmail.com


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb